Phoenix Wright komt naar WiiWare dit weekend

Goed nieuws voor alle adventurefans die niet in het bezit zijn van een Nintendo DS maar wel een Wii hebben staan, de inmiddels klassieke game Phoenix Wright: Ace Attorney zal vanaf dit weekend te downloaden zijn via WiiWare. Het betreft hier het originele avontuur waar de gehele serie mee begon en dat eind 2005 door ons enorm positief werd ontvangen.

In Phoenix Wright: Ace Attorney speel je de jonge advocaat Phoenix Wright. Hij staat aan het begin van zijn carrière en gelijk mag hij zich gaan bezighouden met het verdedigen van wat op het eerste gezicht duidelijk moordenaars zijn. Uiteraard steekt de vork heel anders in de steel en het is aan Phoenix om de echte waarheid boven tafel te halen. Dit gebeurt door het speuren naar bewijs en dit aandragen in de rechtszaal of fouten ontdekken in de statements van de getuigen van de openbaar aanklager.

Dit oude avontuur van Phoenix Wright zal vanaf aanstaande vrijdag te downloaden zijn voor 1000 Wiipoints. Mensen die vol spanning zitten te wachten op het vijfde deel voor de Nintendo DS dat draait om openbaar aanklager Miles Edgeworth zullen nog tot 19 februari geduld moeten hebben. Dan zal deze game op de Nintendo DS verschijnen.

Phoenix Wright Logo