[FOK! userawards!] De uitslagen




Het is zover! De uitslag van de FOK!userawards is bekend!

Vier weken lang heeft heel FOK! zich kunnen buigen over 10 categorieën alwaar vele vragen beantwoord konden worden. Vier weken waarin mensen zich hebben vermaakt met een van kleurverschietende verkiezingenbutton. En die button heeft zijn effect gehad! Ruim 700 users hebben van de button gebruik gemaakt en hun stemmen uitgebracht! Dat is minimaal 500 users meer dan voorgaande jaren! Daarmee kunnen we zeggen dat de verkiezingen van de userawards nieuwe stijl een groot succes is, en willen wij jullie bedanken voor jullie stemmen!

Wil je weten wie welke awards in de wacht gesleept hebben, wil je wel eens zien of er überhaupt op je gestemd is? Alle stemmen zijn geteld en uitgezocht en kun je vinden op uitslag FOK! userawards. Daar staat de top drie, maar onderaan staat een link 'Toon alle inzendingen' waarmee je alles kan zien. Je kan de uitslagen in dit topic bespreken!


(n.b. soms was het onduidelijk of iemand in 2009 nieuw is gekomen of er al was of weg is gegaan of anderszins. We hebben ons in die gevallen beperkt tot de top drie die in ieder geval moest kloppen. Het kan dus zijn dat je na de top drie incidenteel een naam tegenkomt die daar niet thuis hoort.)
Submitter:  Bron: FOK!forum