Boulahrouz wil graag ooit voor Ajax spelen


Khalid Boulahrouz heeft tegenover het magazine Helden toegegeven ooit eens voor Ajax uit te willen komen. Ook vertelde hij over zijn hechte band met Martin Jol.

Martin Jol speelt een belangrijke rol in de carriére van Boulahrouz. De huidige trainer van Ajax haalde in 2000 de verdediger van de reserves van AZ naar RKC. Vanuit Waalwijk groeide Boulahrouz tot een sterke verdediger en verdiende daarmee transfers naar grote clubs als HSV, Chelsea, Sevilla en VfB Stuttgart.

Tegenover het magazine Helden vertelt Boulahrouz over zijn relatie met Jol en over het idee ooit voor Ajax te spelen: "Ik sprak Jol onlangs nadat hij had getekend bij Ajax. Wij zijn nog steeds heel goed met elkaar. Altijd als hij ergens is, wordt de link gelegd tussen Jol en mij. Los van ons goede contact, zou ik graag ooit voor Ajax spelen, prachtige club, prachtig shirt."

Boulahrouz kwam dit seizoen, mede door blessures, pas tot één duel voor VfB Stuttgart in de Bundesliga. Desondanks mag hij met het Nederlands Elftal voor een oefeninterland afreizen naar Down Under.