[League Cup] Uitslagen woensdag 23 september

Ook vanavond werden er diverse duels gespeeld om de League Cup. Hieronder de uitslagen.

Manchester United en Chelsea bekeren verder

Manchester United en Chelsea hebben de volgende ronde bereikt van de League Cup. Makkelijk ging het echter niet voor beide clubs, die diverse basiskrachten aan de kant hielden. Chelsea trof op Stamford Bridge tweede divisionist Queens Park Rangers. Dankzij een doelpunt kort na rust van Salomon Kalou bekert Chelsea verder.

Ook Manchester United won met het meest minieme verschil. Al na een groot half uur stonden The Red Devils met tien man. Fabio da Silva kreeg de rode prent. Desondanks pakte Manchester United de voorsprong. Na ruim een uur spelen scoorde jongeling Danny Welbeck het enige doelpunt van de wedstrijd.

Voor Hull City zit het League Cup-avontuur erop. Op eigen veld werd met maar liefst 0-4 verloren van Everton. The Toffees leidden bij rust al met 0-3 dankzij treffers van Anichebe, Jo en Gosling. Na een klein uur spelen scoorde Leon Osman het vierde doelpunt van Everton.

Manchester City bekerde door ten koste van Fulham. Makkelijk ging het echter niet, aangezien een verlenging de beslissing moest brengen. In de reguliere speeltijd had Gera zijn ploeg Fulham nog aan een voorsprong geholpen, maar Gareth Barry maakte kort na rust de gelijkmaker. In de extra tijd bezorgde verdediger Kolo Touré zijn ploeg Manchester City alsnog de overwinning.