Luque en Ogaragu mee op trainingskamp

Albert Luque en George Ogararu reizen deze week met de selectie van Ajax af naar Engeland, waar de Amsterdammers een trainingskamp zullen beleggen. Het duo mag bij een acceptabel bod vertrekken uit Amsterdam, maar krijgt nu de kans zich te bewijzen.

Het voorbije seizoen speelde zowel Luque als Ogararu op huurbasis in hun geboorteland. Luque meldde zich maandag voor het eerst bij de A-selectie van Ajax. De aanvaller kreeg een langere 'vakantie' om een nieuwe werkgever te vinden. Malaga, waarvoor Luque afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam, en Osasuna hebben belangstelling voor de Spanjaard. Bovendien kan de aanvaller een lucratief contract tekenen in het Midden-Oosten, zo meldt De Telegraaf.

In tegenstelling tot Luque en Ogararu nemen Gabri, Eyong Enoh en Oleguer niet deel aan het trainingskamp van Ajax in Engeland. Het drietal kampt met blessures en zal in Amsterdam herstellen van de klachten.

De grote Argentijnse media melden dat River Plate spits Dario Cvitanich zou willen aantrekken. Eerder waagde River een poging Mariano Pavone bij Real Betis los te weken, maar dit mislukte. De Argentijnse topclub zou de komende dagen Ajax en Cvitanich willen benaderen voor een transfer. De verwachting is dat de Amsterdammers niet willen meewerken aan een overgang van de spits.