Honda baalt van VVV

Keisuke Honda wordt momenteel begeerd door verschillende clubs. De geïnteresseerden zijn vooralsnog echter niet van plan aan de vraagprijs voor de spelmaker van VVV-Venlo te voldoen.

VVV, dat het voorbije seizoen promoveerde naar de eredivisie, wil tien miljoen euro vangen voor de 22-jarige Honda. Meerdere clubs laten zich afschrikken door deze transfersom, dit tot grote ergernis van de Japanner.

"Ik wil hogerop," praat Honda over zijn toekomst met De Telegraaf. "Alleen vraagt VVV teveel geld. Daar wil ik met de club over praten. Ik ga binnenkort met mijn zaakwaarnemer bespreken waar mijn toekomst ligt."

"Als ik hier volgend seizoen nog speel, zou dat niet gemakkelijk voor mij zijn," vervolgt Honda zijn verhaal. "Maar dan wil ik me in de eredivisie bewijzen door minimaal tien doelpunten te maken."

In paniek raakt Honda vooralsnog niet. Daar de transfermarkt pas op 31 augustus sluit, zijn er nog genoeg mogelijkheden voor de beste speler van de eerste divisie van het voorbije seizoen. "Er is nog tijd genoeg voor een transfer."