Vitesse begint voorbereiding in Groessen

Vitesse begint de oefencampagne op het nieuwe voetbalseizoen in Groessen. Zaterdag 27 juni spelen de profs om 16.00 uur op sportpark Heggeakkers een vriendschappelijk duel tegen vijfdeklasser Sportclub Groessen.

Voor Groessen is het duel tegen Vitesse één van de hoogtepunten in het jubileumjaar waarin het vijftigjarig bestaan wordt gevierd. Eerder stond al een jubileumreceptie, een jeugdinstuif, een internationaal handbaltoernooi en Sportcafé op het programma. Tijdens die laatste activiteit was Vitesse-trainer Theo Bos een van de hoofdgasten. "Vitesse loopt als een rode draad door het jubileumjaar", bevestigt Hans Knuiman, lid van de jubileumcommissie van Sportclub Groessen. "We hebben met de vereniging de wedstrijd Vitesse-De Graafschap bezocht en waren natuurlijk blij met de aanwezigheid van Theo Bos tijdens ons drukbezochte Sportcafé."

Op 27 juni komt Bos opnieuw naar Groessen. Dan neemt hij zijn voltallige selectie mee voor de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Bos’ ploeg is dan precies een week in training. Hoe de selectie van Vitesse er voor komend seizoen uit gaat zien, is nog niet bekend. De transferperiode is nog in volle gang. Naar verwachting neemt Theo Bos naast zijn nieuwe assistenten Jan van Deinsen en Jan Jongbloed ook steunpilaren als Paul Verhaegh, Piet Velthuizen, Dalibor Stevanovic, Claudimir, Nicky Hofs, Rogier Molhoek, Lasse Nilsson en Jeroen Drost mee.

Submitter:  Bron: FOK!sport