PSV straft Lazovic na gele kaarten

PSV heeft Danko Lazovic een disciplinaire straf opgelegd. De aanleiding hiervoor zijn de twee gele kaarten, die de Serviër afgelopen weekend ontving. De eerste prent kreeg de speler, nadat hij zijn shirt uittrok om een doelpunt te vieren. Vervolgens maakte hij ook nog hands.

De Eindhovaren laten overigens in het midden wat voor straf het is. "Dat is een zaak tussen werkgever en werknemer", aldus directeur Marcel van den Bunder.

Ook Dwight Lodeweges wil niets over de sanctie kwijt. "Ik heb hem, maar ook Méndez (die eveneens rood kreeg, red.) aangesproken op wat er is gebeurd," aldus de trainer. "De inhoud van dat gesprek blijft binnen de kleedkamer. Het heeft letterlijk vijf minuten geduurd, maar ik moest natuurlijk wel even iets kwijt."

Het is niet de eerste keer dat PSV Lazovic straft voor zijn gedrag. Eerder dit seizoen kreeg de aanvaller ook al een geldboete, nadat hij beledigende woorden richting toenmalig trainer Huub Stevens riep.

Gisteren werd overigens ook al bekend gemaakt dat Lazovic een schorsing van één duel heeft ontvangen. Hierdoor is het seizoen van de Serviër bij PSV al voorbij, aangezien dit weekend de laatste competitieronde wordt afgewerkt.