[NBA] Uitslag Bulls - Celtics

De Chicago Bulls hebben gisteravond tweemaal een verlenging nodig om langs de Boston Celtics te komen. Het werd uiteindelijke 121-118 in het voordeel van de Bulls. Hiermee is het 2-2 geworden in de best of seven series.

De Boston Celtics zijn niet dezelfde ploeg zonder de ster Kevin Garnett. De grote power forward heeft een blessure en is nog niet in actie gekomen tijdens deze play-offs. Voor hem speelt Glen Davis in de basis. Davis was goed voor tien punten en elf rebounds gisteravond. Paul Pierce was topscorer van de wedstrijd met 29 punten. Ray Allen moest het met een punt minder doen. De voormalige Supersonic schoot vijf van zijn elf driepunters.

Bij de Bulls waren de scores eerlijker verdeeld. Derrick Rose, de nummer één van de draft pick bewees weer waarom hij als eerste is gekozen. Hij eindigde de wedstrijd met 23 punten, negen assists en elf rebounds. Ben Gordon scoorde 22 punten. De Bulls speelden met slechts twee wisselspelers. Kirk Heinrich en Brad Miller waren de twee spelers die van de bank af kwamen. Officieel stond Lindsey Hunter nog vijftien seconden op het veld maar dat was van weinig betekenis. Miller scoorde twaalf punten terwijl Heinrich er achttien in legde.

Uitslagen in de play-offs

ThuisUitUitslagStand
Chicago BullsBoston Celtics121-1182-2
Detroit PistonsCleveland Cavaliers78-990-4*
Philadelphia 76ersOrlando Magic81-842-2
Houston RocketsPortland Trailblazers89-883-1

* Door naar de volgende ronde