'Mourinho wil selectie drastisch vernieuwen'

Het Europese voetbal zit er dit seizoen op voor Inter Milan. Volgens een gerucht in de Italiaanse media wil José Mourinho echter 100 miljoen euro tot zijn beschikking hebben om zijn selectie te saneren en volgend jaar voor een succesvol seizoen in de Champions League te zorgen.

Volgens Tuttosport wil Mourinho 100 miljoen euro uitgeven aan nieuwe spelers. De Portugese oefenmeester zou nog wel voor de Nerazurri willen blijven werken, maar dan wel op zijn manier.

Diverse geruchten beweren dat enkele Premier League-spelers op de lijst van door Mourinho gewenste versterkingen staan. Hij zou Nemanja Vidic (Manchester United), Jermaine Jenas (Tottenham Hotspur), John Obi Mikel en Didier Drogba (beiden Chelsea) naar Milaan willen halen.

Diezelfde geruchten beweren dat Inter Milan een aantal spelers van de hand zal doen om de plannen van Mourinho te kunnen verwezenlijken. Het zou gaan om een vertrek van David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo en Julio Cruz.