Benítez: "Ik ben heel erg blij met mijn team"

Gisteravond pakte Liverpool een 0-1 overwinning tegen Real Madrid. Het was een wedstrijd met hoge verwachtingen, die door beide teams niet waargemaakt werden. Rafael Benítez, de trainer van Liverpool was dan ook zeer tevreden met de vechtlust van zijn ploeg.

"We wisten dat we het lastig zouden krijgen. Real was vol vertrouwen, we moeten keihard werken om een resultaat neer te zetten. In Europees verband is het van groot belang om geen doelpunten tegen te krijgen, zeker hier omdat juist Real Madrid de laatste weken zeer gemakkelijk het net weet te vinden", aldus Benítez tegenover SkySports.

"Ik ben heel erg blij met mijn team. We hebben keihard gewerkt en zochten op het einde van de wedstijd naar een treffer. Als die dan ook nog eens valt, is dat natuurlijk prachtig." Het was Yossi Benayoun die uiteindelijk de enige treffer achter doelman Iker Casillas wist te koppen.

Fernando Torres werd door Ryan Babel vervangen. De Spaanse spits was hier niet blij mee. Hij liep een enkelblessure op in de eerste helft en in het begin van de tweede helft was hij ook niet actief betrokken bij het spel.

"Het was zijn enkel, die voelde vanaf minuut één al niet goed aan. We wilden even afwachten hoe het ging, maar zagen al snel dat hij niet fit was. Ik wilde het risico met het oog op de volgende wedstrijden niet nemen."