Geen verrassingen in Doha

De derde speeldag van het toernooi in Doha heeft geen verrassingen opgeleverd. De top vijf van de plaatsingslijst kwam in actie en geen van hen verloor een set.

Roger Federer (2) kende weinig problemen tegen Andreas Seppi. Hoewel Federer moeite had met zijn eerste service wist hij in straight sets te winnen met tweemaal 6-3. Eerder op de dag wonnen Rafael Nadal (1) en Andy Murray (3) ook al hun partijen. Nadal verloor slechts drie games in zijn wedstrijd tegen Karol Beck. Murray had iets meer tegenstand, maar ook hij zette tegen Phillip Petzschner een duidelijke score op het bord: 6-2 en 6-4.

Ook de nummers vier en vijf van de plaatsingslijst wisten de volgende ronde te bereiken. Andy Roddick (4) versloeg Arnaud Clement met 6-3 en 7-5. Gael Monfils (5) had meer moeite met zijn landgenoot Nicolas Devilder, maar wist ondanks een setpunt tegen in de tweede set met 7-5 en 7-6 te winnen.

In Chennai werd vandaag niet gespeeld. Vanwege hevige regenval kon geen van de spelers in actie komen. Desondanks wist Lukas Dlouhy wel de volgende ronde te bereiken. Opponent Nikolaj Davydenko moest zich terugtrekken vanwege een hielkwetsuur, wat hem ook zijn deelname aan de Australian Open kost.