Uitslag Arsenal - Manchester United

Arsenal heeft de topper tegen Manchester United in het eigen Emirates Stadium zonder Robin van Persie weten te winnen. Samir Nasri was aan de zijde van Arsenal de grote man. De 21-jarige Fransman zorgde voor twee treffers, waardoor Arsenal het duel met 2-1 won.

Arsenal bleek de sterkere ploeg in de topper tegen Manchester United. Gedurende de eerste helft bracht Samir Nasri zijn ploeg in de 22e minuut op voorsprong. Met deze 1-0 voorsprong ging Arsenal de rust in.

De ploeg van Arsène Wenger breidde na rust de voorsprong uit. Drie minuten na het beginsignaal voor de tweede helft stond de 2-0 op het scorebord. Wederom was het Samir Nasri die voor de treffer zorgde.

Manchester United wist de spanning in de slotfase enigzins terug te brengen. Rafael zorgde voor de 2-1.