Darcheville wil terug naar Frankrijk

Jean-Claude Darcheville heeft aangegeven graag te willen terugkeren naar zijn vaderland Frankrijk. De aanvaller, die momenteel onder contract staat bij het Schotse Glasgow Rangers, staat naar verluidt in de belangstelling van Olympique Marseille.

De Fransman, die bezig is aan zijn tweede jaar bij de Rangers, heeft momenteel te maken met hevige concurrentie. Het lijkt er dan ook op dat Rangers wel wil meewerken aan een vertrek van de geblokte spits.

Sinds de terugkeer van Kris Boyd en de goede prestaties van Kenny Miller en Kyle Lafferty is Darcheville gedaald in de pikorde op Ibrox Park.

Tegenover de Franse pers laat Darcheville weten dat hij een overstap naar Marseille wel ziet zitten."Marseille is een legendarische club, ik denk dat ik een aanbod als dit niet kan laten schieten."

Als in januari de transferperiode start, aast de 33-jarige spits dan ook op een vertrek."De trainer wil in deze transferperiode zijn selectie wat uitdunnen en halverwerge het seizoen kan de club nog wat geld voor mij vragen. Ik heb immers een aflopend contract," aldus de aanvaller die vorig seizoen nog goed was voor twaalf competitietreffers.