Win 'Leontien van Moorsel - De rit van mijn leven

FOK! mag in samenwerking met MVSP vijfmaal het boek 'Leontien van Moorsel - De rit van mijn leven' weggegeven. Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen? Lees dan verder.

Rit van mijn Leven

Succes heeft vaak ook een donkere keerzijde. Iemand die daar volmondig over mee kan praten is Leontien van Moorsel, die naast ongekend grote roem als wielrenster ook moest worstelen met bijvoorbeeld een eetstoornis, waarbij ze jarenlang leefde op niet meer dan een blik sperziebonen per dag. In het boek 'Leontien van Moorsel – De rit van mijn leven' vertelt ze aan journalist Marjolein Hurkmans openhartig haar verhaal. Over de vele ups en downs in haar leven, haar strijd tegen de eetstoornis, het moederschap dat haar leven nieuwe invulling geeft nu de pedalen niet langer meer permanent ronddraaien en het bedrijf dat ze nu samen met haar man Michael Zijlaard runt. Maar ook over haar enorme successen en wat ze er voor over had om het te bereiken. Een boek over een fenomeen die in alles het uiterste van zichzelf vergt.

Wil jij dit boek winnen? Het enige wat je daarvoor moet doen is deze vraag te beanwoorden: Hoe vaak werd Leontien van Moorsel Sportvrouw van het Jaar? Het antwoord kun je hier vinden. Stuur je antwoord, met vermelding van je username op FOK!, voor zondag 9 november 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl.

Submitter:  Bron: FOK!sport