Glock positief over circuit Singapore

Timo Glock rijdt komend weekend, net als alle andere Formule 1-coureurs, de Grand Prix van Singapore. Voor het eerst in de historie van de koningsklasse in de autosport is dit een nachtrace. De coureur van Toyota is in het voordeel, aangezien hij tijdens zijn periode in Amerika al enige ervaring met racen in de avond heeft opgedaan.

"Het circuit van Singapore ziet er fantastisch uit en ik kijk erg uit naar deze race. Ik denk dat we ook een goede kans maken op een puntenfinish. Het gevecht om de vierde plaats in het kampioenschap is nu erg spannend en we zijn erop gebrand om als sterkste uit deze strijd te komen", aldus de positief ingestelde Glock.

"Ik heb al eens eerder 's avonds met de TF108 gereden, tijdens een demonstratie in Valencia in januari, maar om een heel weekend lang in de avond te rijden, dat zal toch een heel andere ervaring zijn," ging Glock verder. "In 2005 heb ik meegedaan aan een nachtrace in Las Vegas. Het rijden in de avond vormde geen enkel probleem. Door alle lampen was het bijna even licht als overdag. Het was alleen wennen om te racen op een tijdstip waarop je anders aan het uitrusten bent."