Punten ronde 9

Zo, deze week is het dinsdagavond - puntenavond. Na een kleine hapering gisteren, is er een volledige herziening van deze ronde geweest. En jullie hebben nu de juiste punten, echter nog even niet met bijbehorend budget. Maar daar komen we aan het eind op terug.

Mochten er mensen al gewisseld hebben met de punten die nadat de uitslag van de race ingevoerd was al uitgedeeld waren, dan is het budget verrekend met die wissels. Het zou dus kunnen zijn dat je minder budget had dan je na je wissels aanvankelijk had. De puntentelling klopt verder wel, dus hier wordt wel de top vijf genoemd.

Deze ronde zijn er tien users die 403 punten hebben gescoord. Dat zijn baloo-f1, BertieBert, Bram_, burnrubber, DRIX, JacRacer, manfred1966, Peterselieman, rachelv en sander04. Er zijn drie users met 381 punten die de tweede plaats hebben deze race, dat zijn F1_twannie, Jack.azz en VirginAtlantic. De derde plek is voor NNahoJJ en Tako, met 366 punten. 2xdehelft, Bigguy82, ExcaliburDexter, gertjuh-krimpen, Give_it_a_try, RainManX2 en Thedrummer hebben de vierde plaats gehaald met 348 punten. En het rijtje wordt gesloten door Geniuz_Nerd, jasbas, Liam_xi, masterpatje en Ritchi3 met 347 punten. Bij de subleagues is nog niet te zeggen wie deze ronde gewonnen heeft.

Het algemeen klassement wordt aangevoerd door burnrubber, hij heeft 2115 punten bij elkaar gescharreld. Tweede plek is voor madkilo met 2042 punten, derde staat Tourjour2 met 2035 punten. Vierde is ko3k met 2013 en vijfde sander04 met 2009 punten. Bij de subleagues is nog geen goed klassement te geven, en er wordt ook nog gekeken naar de eerste vier races waar de subleagues nog geen punten voor hebben gekregen.

Er schijnt echter bij het verdelen van de budgetten iets niet goed te zijn. We hebben het vermoeden dat de budgetten zoals die momenteel uitgedeeld zijn, een stuk te hoog zijn bij enkele of alle users. Als dit het geval is, zullen we het herberekenen en wissels die onder een te hoog budget zijn gemaakt terugdraaien. De wissels na de race afgelopen zondag zullen dan ook vervallen. We hopen uiteraard dat dit zo snel mogelijk opgelost is en dat je weer op tijd kunt wisselen voor de Grand Prix van Duitsland, die op 19 en 20 juli wordt verreden.

Submitter:  Bron: FOK!sport