Tussenstand FOK! EK Pool

De derde dag van het EK betekende de eerste optredens van de ploegen in poule C. Frankrijk speelde met 0-0 gelijk tegen Roemenië en Nederland won met 3-0 van Italië. Tijd voor de nieuwe tussenstanden in de FOK! EK Pool 2008.

De koploper van gisteren, robski18, moet nu zijn eerste plaats delen met Seus. Ze hebben beiden 465 punten. Op de tweede plaats staat Delirious21, met 460 punten, de derde plaats is met 455 punten voor Doe_je_nix_aan. Op de vierde positie staat nu Gerrittt, die tot nu toe 445 punten scoorde, op afstand gevolgd door Mork_Van_Ork, die met 415 punten de vijfde plaats bezet.

Bij de subleagues wordt de koppositie overgenomen door Groningen, met 410 punten. Leiders van gisteren, BoF, staan met 308 punten nu op de tweede plaats. De derde plaats is voor Waterdrinker, met 303 punten, gevolgd door Roda JC (290 punten) en Voor de fun (265 punten).

Morgen is de vierde dag van het EK en de vierde dag van de EK Pool, met de eerste wedstrijden uit poule D. Heel veel succes en plezier met Spanje-Rusland en Griekenland-Zweden.

Submitter:  Bron: FOK!sport