Punten F1-manager ronde 5

Iets later dan normaal, maar het is een hete maandagavond - puntenavond, en dus weer tijd om de punten voor de F1-manager bekend te maken. Hieronder vind je de punten van de vijfde ronde.

Istanbul Park was dit weekend het toneel van een redelijk normale race, waarbij de uitvallers, Giancarlo Fisichella, Kazuki Nakajima en Sébastien Bourdais, allemaal uitvielen door een crash of schade na een crash. Daardoor zijn er geen straffen uitgedeeld dit raceweekend. Volgens mij is dat nog niet vaak voorgekomen.

Er zijn maar liefst honderd users die over de eerste vijf plekken verdeeld konden worden. Zo waren er negentien mensen die het hoogste aantal van 244 punten scoorden, voor de tweede plek waren het acht users die 239 punten binnen wisten te slepen. En dan waren er maar liefst 39 mensen die voor de derde plek 233 punten haalden, en 28 die op de vierde plek belandden met 230 punten. Ten slotte haalden zes teams 228 punten voor de vijfde stek. Ik hoop dat jullie het me niet kwalijk nemen dat ik niet alle namen noem, maar op de statistiekpagina zijn ze allemaal terug te vinden.

Het algemeen klassement wordt nu aangevoerd door hetgaatgoedzo met een totaal van 1067 punten, de tweede plek is voor STi_Power, hij heeft nu 1056 punten en de derde plaats is voor Stanicz met 1045 punten. Hij wordt echter op de voet gevolgd door CSI_MIAMI, die ligt één puntje achter met 1044 punten. En de rij wordt gesloten door een nieuwe naam, Vesskessel81, die tot nu toe 1037 punten bij elkaar wist te sprokkelen.

Subleagues
Er is goed nieuws te melden over de subleagues en de punten daarvoor. Vanaf deze ronde doen de subleagues weer mee met de punten, en dat zal zo blijven tot het eind. Nu vragen jullie je misschien af hoe het dan gaat met de vier rondes die al geweest zijn, daar wordt nog een oplossing voor gezocht. Maar: we hebben goede hoop dat het allemaal weer goed komt. Dus nog even geduld en dan klopt het - als het goed is - weer helemaal.

Bij die subleagues is voor deze ronde, en dus ook in het (voorlopig) algemeen klassement, Leiden Posse's Racing de league die het het beste gedaan heeft, met een totaal van 226 punten. EindhovenStyle heeft de tweede plek in handen met 220 punten. Derde plaats is een gedeelde plaats voor ! ! 00 Racing en Kneiters F1 die 219 punten scoorden. Voor de vierde plaats haalde Optimized 215 punten maar zij worden gevolgd door Lostracing met 214 punten.


Let op! Je kunt je team nog aanpassen tot zaterdag 24 mei 0:01 uur.

Submitter:  Bron: FOK!sport