Opnieuw geen punten voor Toro Rosso

Dit Formule 1-seizoen verloopt voor Sebastian Vettel nog niet helemaal naar wens. De Duitser kwam net als in Australië en Maleisië ook in Bahrain niet aan de finish. Sébastien Bourdais zag het zwart-witgeblokt wel, en eindigde op een vijftiende positie.

"Ik had nu voor de verandering eens een goede start en vloog gelijk voorbij drie auto's", zei Vettel. "In de eerste bocht zat het heel dicht op elkaar en werd ik geraakt door een Force India, maar dat was niet zo'n probleem. In bocht 4 raakte iemand me aan de binnenkant, waardoor ik kon uitstappen. Ik heb geen idee wat hij van plan was, maar het is erg teleurstellend. Volgende keer beter," aldus een teleurgestelde Vettel.

Sébastien Bourdais kon ook geen potten breken in Bahrain. De regerend ChampCar-kampioen reed een kleurloze race en eindigde op plaats vijftien.

"Ik deed mijn uiterste best, reed zo constant mogelijk en probeerde geen fouten te maken. Ik had een tijdje problemen met m'n remmen, maar aan de andere kant is het finishen van de race uiterst bevredigend."