Chelsea wil Miguel overnemen

Als het aan Chelsea ligt verliest Valencia minstens nog een speler. De Engelsen willen Miguel Monteiro kopen van de Spaanse club die momenteel in een dip verkeert.

Trainer Avram Grant is niet geheel tevreden met zijn rechtsback Paulo Ferreira, en hoopt met Miguel de concurrentie op te voeren. Afgelopen zomer slaagden the Blues er niet in Miguel te halen, nadat ook Daniel Alves onhaalbaar bleek. De Londenaren kozen toen voor Juliano Belletti. Maar snel geeft Chelsea niet op, aangezien men de speler al een jaar volgt.

Monteiro heeft zelf wel oren naar een carrière in Engeland. Aston Villa probeerde de Portugese international ook reeds te porren, maar nu Chelsea meedoet om de back lijkt de club uit Birmingham bij voorbaat kansloos, zeker als Chelsea Ferreira in de deal wil gooien.

Valencia gaat een gesprek voeren met de Britten, daar een delegatie sowieso al naar Londen zou afreizen voor onderhandelingen over Arsenals Lassana Diarra. Ook Newcastle United en Tottenham Hotspur hebben interesse in de Fransman, vandaar dat de club van Ronald Koeman snel wil handelen. De Spaanse club is op zoek naar versterking op het middenveld, nu David Albelda uit de selectie ligt en waarschijnlijk tekent bij Fulham.