Gio: "Feyenoord waarschijnlijk laatste club"

Er is een grote kans dat Giovanni van Bronckhorst zijn loopbaan zal afsluiten bij Feyenoord. De 32-jarige middenvelder maakte deze zomer de overstap van FC Barcelona naar de club waar hij zijn carrière begon en tekende een contract voor drie seizoenen.

"Ik zit in de eindfase van mijn carrière, dus ik heb niet zo’n drang om na afloop van mijn contract weer ergens anders heen te gaan. Ik denk dus wel dat Feyenoord mijn laatste club wordt", aldus Van Bronckhorst die blij is weer terug te zijn in de Kuip. "Het voelde als thuiskomen. Ook in het buitenland ben ik de club altijd blijven volgen. Mijn ouders zijn enorme supporters van de club, dus via hen hoorde ik geregeld over Feyenoord. Ik had altijd al in mijn hoofd dat ik ooit wilde terugkeren naar deze club. Ik ben blij dat ik die stap nu heb gemaakt. Voetballend gaat het tot nu toe heel goed en mijn familie heeft het naar de zin."

"Ik geniet ervan om in dit team te spelen. We zullen natuurlijk onze uiterste best doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Kampioen? Als je realistisch bent weet je dat het heel moeilijk zal worden om als eerste te eindigen. In de wedstrijden tegen de top drie zullen we zien hoe we er echt voor staan."