Punten tweede ronde

De Grand Prix van Maleisië zag de eerste dubbel van McLaren in anderhalf jaar en daarmee een hoop punten voor teams met dat chassis of de Mercedesmotor. Ook de andere punten voor de F1manager zijn verdeeld.

Weekwinnaar is Schmidt, die 259 punten haalde. De tweede plaats was er voor maar liefst negen deelnemers, die allemaal 247 punten scoorden.

In het totaalklassement gaat MaGNeT aan de leiding met 494 punten. Tweede staat jactest, die 475 punten. De derde plaats wordt gedeeld door niet minder dan 89 deelnemers, die allemaal 467 punten hebben.

Bij de subleagues is deze ronde gewonnen door Team holland, met 246 punten. Racing Team X-fi is tweede geworden met 233 punten, gevolgd door _amsterdam open met 224 punten.

Dat betekent dat Team holland met 467 punten aan de leiding gaat in het totaalklassement. Racing Team X-fi volgt met 454 punten en emmen staat met 441 punten op de derde positie.

De volgende Grand Prix is al komend weekend, in Bahrein. Voor deze race kun je tot zaterdag 14 april 00.01u wisselen.

Update:
Het blijkt dat een aantal teams onterecht punten hebben gekregen. Hierdoor zullen de klassementen medio deze week nog iets wijzigen. Het gaat hier uitsluitend om een klein deel van de deelnemers die voor de Grand Prix van Australië nog geen volledig team hadden samengesteld. Onder andere alle deelnemers die in Australië punten hebben gescoord, zullen niets van deze correctie merken, behalve wellicht een stijging in het klassement.

Update 11 april:
De problemen zijn verholpen. Meer informatie vind je in dit bericht.

Submitter:  Bron: FOK!sport