Punten ronde 5

Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, heeft de voetbalmanager een tumultueuze week achter de rug, die we vandaag met de punten voor de vijfde ronde afsluiten. Schade die jullie en ons is berokkend door de downtime zal nu zichtbaar worden.

Winnaar van deze ronde is AmenhotepIV, met 73 punten. AmenhotepIV wordt gevolgd door nirvana, die 72 punten bijeen wist te sprokkelen. 71 punten waren voor BassieD genoeg om als derde te eindigen.

Voor de tussenstand betekent dit dat Japiw nu aan de leiding gaat met 420 punten, gevolgd door orchideusstuifmeelsnuiver, de leider na ronde vier, met 415 punten en shinji_united met 407 punten.

Bij de subleagues zien we dat Il mondo de meeste punten wist te vergaren, namelijk 52. Do the needful en Die Schwalbemeisters eindigden gedeeld tweede met 46 punten. Op de gedeelde derde plaats vinden we, met 44 punten, ! Vitesse ! en antropogenetica.

De tussenstand leert ons dat antropogenetica met 335 punten aan de leiding gaat. De tweede plaats wordt momenteel bezet door Il mondo met 319 punten, en Scribbly behaalde tot nu toe 305 punten, goed voor een voorlopige derde stek.

Tot aanstaande vrijdag, 3 november om 18:00 uur, kan er gewisseld worden. Dit keer hopelijk zonder downtime.

Submitter:  Bron: FOK!sport