Uitslagen oefenwedstrijden 10 juli

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2005/2006 zijn weer begonnen, en dus wordt er door de clubs ook geoefend. Hieronder vind je de uitslagen van alle wedstrijden die zondag zijn gespeeld.

Feyenoord oefende gisteren in Siófok tegen Ujpest FC, de nummer vier van de Hongaarse competitie. Na drie wedstrijden tegen amateurclubs dus eindelijk een serieuze tegenstander voor de Rotterdammers. Voor de rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, na de rust was Feyenoord duidelijke de betere en dat kwam ook tot uitdrukking in de score: 1-3.

De ploeg van Erwin Koeman kwam eerst nog wel op achterstand, maar Bahia herstelde met een kopbal weer het evenwicht. Hierna was het Lazovic die de wedstrijd besliste. Eerst scoorde hij op aangeven van Greene de 1-2, waarna hij één minuut voor tijd met een schot van dichtbij voor de 1-3 zorgde. De spits schoot ook nog eens op de paal.

Uitslagen oefenwedstrijden eredivisieclubs van 10 juli:

Ujpest FC - Feyenoord 1-3
Doelpunten: Bahia, Lazovic (2)

VV Philippine - RKC Waalwijk 0-6
Doelpunten: Molhoek (2), Hoogendorp, Martens, Van Diemen, Fung a Wing

Quick 1888 - NEC 0-14
Doelpunten: Worm (3), Barreto (2), Niedzielan (2), Prent (2), Wielaert, Grot, Van den Eede, Boutahar, Tininho