Barcelona makkelijk langs Malaga

Koploper Barcelona heeft in de Spaanse Primera Division opnieuw zes punten voorsprong genomen op naaste belager Real Madrid. Tegen Malaga won de ploeg van Frank Rijkaard met 4-0, en tevens was het de wedstrijd waarin Samuel Eto’o zijn rentree maakte.

De Catalanen hadden een makkelijke avond bij Malaga. Op slag van rust stond het al 2-0, dankzij treffers van Oleguer en Ludovic Giuly. Twintig minuten voor het eind van de wedstrijd scoorde Giuly de 3-0 en een minuut voor tijd kopte Gerard de eindstand naar 4-0, na een een voorzet van Giovanni van Bronckhorst.

Malaga beëindigde de wedstrijd met tien man, nadat Amoroso wegens rood het veld afmoest. Samuel Eto’o keerde terug in het elftal van Frank Rijkaard, na lang blessureleed. De Kameroenese spits speelde een uur, maar kon het doel nog niet vinden.