Wilson blijft bij Jaguar?

Paul Stoddart teambaas van Minardi hoopt dat Justin Wilson ook in 2004 voor het Jaguar-Team zal blijven rijden

Paul Stoddart heeft verklaard dat hij hoopt dat Mark Webber en Justin Wilson ook in 2004 voor het Jaguar-Team zullen uitkomen. Stoddart denk dat de combinatie van Webber en zijn voormalig Minardi-coureur een van de beste zal zijn.

Wilson reed de eerste races van het seizoen 2003 nog voor Minardi, maar Paul Stoddart heeft de jonge brit een kans gegeven om voor Jaguar de rest van het seizoen af te maken. Daar moest hij de slecht presterende Antonio Pizzonia vervangen. Maar ook Wilson deed het niet veel beter en scoorde slechts 1 punt tijdens de gp van Indianapolis in .

Het is alleen nog maar de vraag of Wilson bij Jaguar zal blijven. Naast Wilson zijn er nog een dozijn Coureurs die graag een overstap naar Jaguar zouden willen maken zoals, Jos Verstappen, Nick Heidfeld en Heinz-Harald Frentzen, ook McLaren-Testcoureur Alexander Wurz zou in de race zijn voor het 2de stoeltje van Jaguar.

Echter Jaguar is niet alleen opzoek naar talent, een grote som geld moet de nieuwe 2de rijder ook meenemen beweerd Stoddart. Zou Wilson bij Jaguar blijven, dan betekent dat dat Verstappen niet de geplande overstap kan maken naar de groene bolide. Dit betekent vervolgens weer dat Verstappen moet kiezen tussen een Minardistoeltje of racen in een andere klasse.

Bij Minardi blijven komt Stoddart goed uit omdat het meerendeel van zijn sponsoren (Halfords, Trust, Muermans, Wilux) van Nederlandse afkomst zijn. Zij zullen meeverhuizen met Jos Verstappen en meteen de toekomst van Minardi in gevaar brengen. Het geld heeft namelijk hard geld nodig. Of Stoddart deze uitspraak uit eigenbelang doet is dus de vraag.....