Wisselen na dit weekend

Het was weer een hectische week àchter de schermen van de Competitiemanager. Alle users hebben tot nog toe het team met vrije handjes kunnen leiden. Komende week komt daar verandering in, er kan dan (eindelijk!) worden gewisseld.

Nadat we vorig weekend zover waren dat we de punten en budgetten juist konden weergeven in een persoonlijk profiel, moesten we deze week nog enkele probleempjes tackelen.

Allereerst bleek het duel Zwolle-Feyenoord niet juist ingevoerd. Hierdoor treedt er flinke verschuiving in het aanvankelijke klassement op. In de eerste tussenstand gaan SpLeEn, Vissenberg en Posdnous op kop met 107 punten. scholtemarco leek het aanvankelijk nog beter te doen, maar hij vindt zijn team nu op de zesde plaats. Nu de crew weer op volle sterkte is, moeten dit soort miscalculaties tot het verleden behoren. Managerstanden moeten kloppen!

Woensdag dienden zich er nog wat problemen aan en toen was het al te laat om nog iedereen te kunnen laten wisselen. Iedereen moet daartoe immers een redelijke kans hebben. Daar het spel met budget gespeeld wordt, moeten we daarnaast uiterst zorgvuldig zijn voordat we laten wisselen. Kortom, we spelen komend weekend nog met de beginteams, waarna wisselingen kunnen worden aangebracht. Vervolgens nog een voetbalweekend en dan tot het einde van het seizoen de ronden zoals gepland.

We hopen dat iedereen het tot zover heeft kunnen volgen en er zich een sportieve strijd ontwikkelt. Succes!


De Managercrew