Hossam: 'Koeman wil dat ik terugkeer'

thijs_1981 wist ons vandaag het volgende te melden:

Leo Beenhakker praat zondag namens Ajax in Vigo met Ahmed Hossam over zijn toekomst. In de lokale krant Faro de Vigo benadrukte de 20-jarige spits dat zijn terugkeer volledig afhangt van het gesprek met Beenhakker.

Hossam suggereert dat Beenhakker komt om hem over te halen het nogmaals te proberen bij Ajax, mét de goedkeuring van de coach van de Amsterdammers. "Koeman wil dat ik terugkeer", liet de verhuurde aanvaller na de training van zijn club aan de krant weten.

Over wat Hossam zelf volgend seizoen het liefste wil, hield hij zich op de vlakte: "ik heb meerdere aanbiedingen gehad uit Italië en Engeland. Maar het is nog te vroeg om er iets over te zeggen. De mogelijkheid bestaat ook dat ik doorga bij Celta. Ik ben nu echter alleen bezig met het maken van zoveel mogelijk doelpunten om Celta aan een plaats in de Champions League te helpen", aldus de eigengereide spits. Hossam maakte in de zes wedstrijden die hij uitkwam voor de Galiciërs 3 belangrijke doelpunten en met hem in de ploeg bleef Celta nog ongeslagen. Toch is de kans klein dat Celta hem kan behouden. De club zal namelijk eerst spelers moeten verkopen om de Egyptenaar van Ajax te kunnen overnemen.