Sony en Center Parcs gaan samenwerken

Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken dat je niet kunt gamen als je ouders je weer meesleuren naar een bungalowpark, waar dan van je verwacht wordt dat je gaat zwemmen. Voortaan zul je je namelijk kunnen vermaken met de verscheidene systemen van Sony in de PlayStation Cottage, Deluxe Cottages en Gamecorners. Ook zullen er PlayStation Events georganiseerd worden, waarin kinderen het tegen elkaar kunnen opnemen in spellen als SingStar en FIFA.

De PlayStation Cottage in De Eemhof is voor de echte gamefamilies. Deze is namelijk volledig ingericht in Sony-stijl voor multimedia vermaak. Zo staat er in de woonkamer een Full-HD Sony televisie en er staan verpreid door het huisje een PlayStation 3, twee PlayStation 2s en meerdere PSPs. Uiteraard kun je op deze systemen de nieuwste games van Sony spelen. Michiel Illy, Innovation Director van Center Parcs, ziet het als een perfecte uitbreiding voor het familie-aanbod van Center Parcs:

Center Parcs wil haar aanbod uitbreiden met een aantrekkelijk concept, waarin het sociale aspect van gaming centraal staat. We richten ons hierbij op kinderen en volwassenen. Zo is in de selectie van spellen vooral gekozen voor sociale spellen en 'family games'. Leuke en ontstpannende games die je -weer of geen weer- met de hele familie of groep kunt spelen, zoals Buzz!, Gran Turismo en Singstar.