Super Smash Bros. Brawl gaat online

Onlangs is bekend gemaakt dat het spel Super Smash Bros. Brawl online te spelen zal zijn. De online-optie zal de mogelijkheid bieden om tegen mensen in je friendslist te spelen of tegen totale vreemden. Iedere speler krijgt een eigen icoontje dat te veranderen is naar eigen keuze.

Ook zul je kunnen communiceren met andere spelers door korte berichtjes te sturen, maar dit kan alleen met de 'With Friends-mode' (oftewel alleen met mensen waar jij de Friends-code van hebt). Deze berichten zullen op het scherm verschijnen wanneer jij gebruik maakt van de D-pad. Ook zul je in de friends-lobby berichten achter kunnen laten wat dan weer de mogelijkheid biedt om goed af te spreken voor een potje Super Smash.

Als je ervoor kiest om tegen mensen te spelen die niet in jouw Friends-list voorkomen dan kan je geen gebruik maken van het sturen van berichten en van de friends-lobby. Deze mode is erg toegankelijk om te spelen maar echt contact met anderen zul je niet hebben.

Er zijn echter ook wat negatieve berichten. Doordat de Wi-Fi connectie van de Wii nog niet optimaal is kan het slechte gevolgen hebben als je bijvoorbeeld gaat spelen met mensen in Amerika of Japan. Het spel zal door de lange afstand een grote vertraging oplopen.

Wat positieve en negatieve berichten dus over Super Smash Bros. Brawl die online zal gaan verschijnen.



Met dank aan 'Nighthawkb' en 'Sannr' voor het submitten van dit nieuws.