Sabotage komt alsnog dankzij Gamecock

De eigenlijk al vergeten tweede wereldoorlog sneaker/shooter Sabotage komt alsnog onze kant op, en wel dankzij Gamecock.

In deze game gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Brits geheim agente Violet Szabo speel je Violet Summer, gek genoeg ook een Brits geheim agente, die diep achter de vijandelijke linie probeert te overleven. Het spel speelt zich af in de herinnering van Violet, als zij tegen het einde van oorlog in een ziekenhuis haar herinneringen nagaat.

Door de manier van vertellen wordt alles gesluierd in een waas van surrealisme, welke samen met de mooie graphics en hoog intelligente AI moet zorgen voor een interessante spelervaring. Violet is zoals het een ware vrouw betaamt geen mietje, en bezit naast dodelijke close-combat moves ook een klinische precisie met een geweer en enkele andere spannende verrassingen.

De game komt naar de PC en een current-gen console, en wordt in de herfst van 2008 verwacht. Aangezien de game al eens was aangekondigd voor de Xbox 360 ligt het in de lijn der verwachting dat de game op dit current-gen platform komt. De game wordt ontwikkeld door het Duitse Replay Studios, en uitgegeven door Gamecock.