Blazing Lizard beslecht strijd tussen piraten en ninja's

Al decennialang wordt er op internet gediscussieerd wie er beter zijn, piraten of ninja's. Uit onderzoek bleek dat een erg kleine meerderheid van de FOK!games-users vindt dat ninja's beter beter zijn dan piraten en korte tijd was er ook de slogan "FOK!games, alleen voor echte ninja's". Toch duurt tot op de dag van vandaag de discussie voort. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want Blazing Lizard komt met een game die de twee culturen tegenover elkaar zet in een spel dat slechts een winnaar kent: Pirates vs Ninjas Dodgeball.

Het eerste deel in wat een serie van Pirates vs Ninjas-games moet worden, zul je kunnen kiezen uit vijf groepen, waaronder dus piraten en ninja's, en daarmee het op kunnen nemen tegen andere in een stevig potje trefbal. Denk hierbij niet aan een veld verdeeld in twee helften, je zult spelen in zes vrije arena's en je zult ook verschillende combat moves en speciale krachten hebben.
Chris Stockman, Studio Director van Blazing Lizard, kon er weinig meer over zeggen:

"What more needs to be said when it comes to Pirates vs. Ninjas. This is the ultimate in rivalries, and we aim to have them settle it with all out balls to the wall action."

Pirates vs Ninjas Dodgeball zal verschijnen voor nog nader te bepalen consoles in het begin van 2008.