World of Warcraft komt bij je thuis deze zomer

Met 8,5 miljoen spelers is de kans groot dat je in World of Warcraft iemand tegen het lijf loopt die de vervelende hobby "ganking" heeft. Ganking is het aanvallen van een karakter met een laag level terwijl je zelf een hoog level hebt.
De Mexicaanse Bronco Carson had hier zo veel lol in dat hij één personage twee weken lang bleef ganken, wachten tot ze terug tot leven kwam, en weer opnieuw 'vermoordde'.

Ze was dit zo zat, dat ze vroeg of hij hier mee op wilde houden. Hij weigerde en vertelde haar dat als haar man mans genoeg was, hij naar hem toe kwam en het face to face op zou lossen. Hij gaf hierbij zijn thuisadres aan de vrouw.
Toen haar man samen met twee vrienden ook daadwerkelijk op de stoep stond bij Bronco werd de ganker getrakteerd op een flinke vechtpartij, waarbij twee vingers en de pols van Bronco Carson gebroken werden. Toen ze klaar waren met Bronco lieten de heren ook vrij weinig heel van de computer waar Carson op speelde en het complete home entertainment centre ging ook aan gruzelementen.

"I knew that I might be messed with in the game but I didn't really expect her husband to come looking for me. I couldn't have been more wrong."

Bronco Carson heeft inmiddels aangifte gedaan bij de instanties.

Met dank aan 'bvvt' voor de submit.