Nieuwe screens uit de Darkness

Starbreeze Studios is natuurlijk bekend van hun succesvolle Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, maar de heren gaan niet op hun lauweren rusten. Ze lijken een voorliefde voor licensed games te ontwikkelen, want hun volgende game is ook eentje die op andermans IP gebaseerd is.
Dit keer vonden ze een geschikte kandidaat in de comic The Darkness. Oorspronkelijk bedacht, getekend en geschreven door Marc Silvestri en Paul Jenkins, vertelt de Darkness het verhaal van Jackie Estacado. Jackie ontwaakt op z'n 21e verjaardag met de gave om de duisternis in z'n puurste vorm te beheersen en zelfs te materialiseren. Het resultaat kun je lezen in de comics of afzien aan onderstaande screens.






De game zal op zowel X360 als PS3 uitkomen. Belangrijkste verschil tussen deze twee is dat de videosequenties die je in de game tegen zult komen op TV's en andere schermen op de PS3 een hogere kwaliteit hebben. Ook zullen alle individuele horror-films die in de game gebruikt worden, los te selecteren zijn op de PS3-versie en full screen op je TV te bekijken zijn.




De game zal op zowel Xbox 360 als PS3 uitkomen op 6 april 2007.