All Points Bulletin stapt over op Unreal Engine 3.0

Stel je eens een MMO voor en laat die kruisbestuiven met GTA. Het lijkt moeilijk om een wereld die normaal gesproken bevolkt wordt door dwergen, feetjes, trollen en draken te vullen met cars, guns, bitches en ho's.

Gelukkig voor degenen die dat wel een interessant concept vinden had de bedenker van GTA daar beduidend minder moeite mee en startte het project All Points Bulletin op. In deze MMO kun je als ganglid of politieagent aan de slag. In eerste instantie was het de bedoeling dat er slechts twee partijen in het conflict zaten, maar gebaseerd op onderstaande concept-art lijkt het er op dat er ook meerdere gangs zullen zijn.

Ook de engine heeft een sprong gemaakt. Waar de eerste beelden met een eigen engine gemaakt zijn, heeft het team nu besloten om zich volledig op de Unreal Engine 3.0 te storten. Waarschijnlijk om tijd en middelen te besparen op dat vlak, zodat deze ingezet kunnen worden op het gameplay-vlak.






APB verschijnt volgens de officiële site dit jaar nog, maar gezien het aantal vacatures mogen we dat gerust met een korreltje zout nemen. De game zal op zowel PC als X360 verschijnen, over een eventuele Live Anywhere ondersteuning is nog niets bekend.