Engelsen en Amerikanen krijgen nieuwe 360 bundel

Naast de onlangs uitgekomen Saints Row bundel, komt er in Engeland binnenkort ook een Project Gotham Racing 3 bundel. Naast een premium systeem vind je in deze doos ook nog een extra controller en uiteraarde de game Project Gotham Racing 3. De bundel krijgt een retailwaarde mee van 300 pond, wat zo'n 50 pond onder de losse verkoopwaarde is. Of deze bundel ook nog in de rest van Europa uit komt is niet bekend.

De Amerikanen krijgen weer een andere bundel. Zij krijgen namelijk een doosje met daarin: Een premium console, Ghost Recon: Advanced Warfighter en Xbox Live Arcade Unplugged. Met name deze bundel lijkt ervoor geknipt om te concurreren met Sony's binnenkort uitkomende PlayStation 3. Hij gaat namelijk over de toonbank voor slechts $399,99, ruim $100 onder de retail waarde.

Ondanks dat Microsoft niet aan de prijsverlaging wilde, lijken ze er met deze bundels op een andere manier toch wel degelijk voor te gaan. De meest logische reden voor deze acties is dat Microsoft hoopt door het gebrek aan PS3's bij de launch, een aantal klanten bij Sony weg te halen.