Meer info in teaser next-gen NBA Street

Gisteren deed EA de aankondiging van een nieuwe NBA Street (zie ons bericht). IGN heeft een eerste teaser geplaatst, die een indruk moet geven van het uiteindelijke spel.

We zien Baltimore, door de bewoners liefkozend "B-More" genoemd, op z'n slechtst. Krotten, puin, slooppanden en een half afgekloven basketbalveld. In een omgeving als deze zoeken mensen hoop. Soms vinden mensen die hoop in twee baskets.
Vervolgens zien we een wat ouder heerschap, die volgens de voice-over (bekend van de eerdere NBA Street intro's) de jongens onder zijn hoede nam. Elke dag een paar uur basketballen op een veldje genaamd Cloverdale.
Carmelo Anthony wordt geïntroduceerd, één van de grote sterren in de NBA. Hij is opgegroeid in B-More, en om z'n liefde voor z'n stad te tonen heeft hij 410 in z'n sneakers geborduurd, de area-code van Baltimore. Hij geeft de bewoners van Baltimore hoop.
Het filmpje sluit af met de slogan "Every legend has a beginning".



Het lijkt er dus op dat je meer dan in V3 je van nul naar boven zal moeten werken in 3-on-3 wedstrijden. En niet alleen dat, je zal de NBA superstars op hun eigen terrein moeten verslaan. Welke superstars dat zijn, is nog een raadsel, maar het lijkt erop dat Carmelo Anthony en z'n Cloverdale court één van de stapstenen op weg naar eeuwige roem vormen.