Metalheart: Replicants Rampage demo uitgebracht

Goed nieuws voor de liefhebbers van turnbased RPG's waarin tactiek een grote speelt, er is namelijk een demo verschenen van "Metalheart: Replicants Rampage".

In deze RPG crasht je ruimteschip op een asteroïde en de enige die levend hieraan ontsnappen zijn kapitein Lathan en zijn eerste piloot Cheris. Helaas komen ze terecht op een onbekende planeet waar iedereen werkt in mijnen om het zeldzame goedje Protion omhoog te halen. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk van deze verrotte planeet te komen, natuurlijk is er uiteindelijk weer een veel groter kwaad dat bestreden moet worden.

In je team kun je tot maximaal 6 verschillende personen opnemen en kiezen uit vier verschillende rassen. Elk ras heeft zijn eigen voordelen en nadelen, ook de reactie van NPC's op verschillende rassen verschilt. Zo speelt een team van alleen cyborgs heel anders dan een team met alleen maar nomaden.






De demo van deze game is hier te vinden. Let wel even op de site is dan wel Pools maar je pikt het vetgedrukte woordje demo er wel uit.