Toerist geplet in vuilniswagen

Een 32-jarige Ier is vorige week dood gedrukt door een vuilniswagen. De man was namelijk in een vuilnisbak in slaap gevallen. De man was echter geen zwerver, hij zocht slechts een slaapplek na uit een pension te zijn gezet.

Declan Power, die een kind moet achterlaten, kwam uit de buurt van Bunmahon in Co Waterford, Ierland. Het lichaam werd vrijdagmiddag gevonden bij een afvalrecyclingbedrijf in de buurt van Listowel, Co Kerry, eveneens in Ierland.

Men vermoedt dat Power met enkele vrienden wilde vissen in Listowel. Hij had samen met enkele vrienden een kamer geboekt in een pension. Hij werd echter samen met een andere man het pension uitgesmeten, omdat de kamer slechts voor twee personen was.

Hierop besloot Power in een grote vuilcontainer een dutje te doen. Helaas werd de vuilnisbak net een uurtje later geleegd. De bak wordt door middel van een robotarm opgetild waarna het afval in de vuilniswagen mechanisch wordt aangestampt. Het zwaar toegetakelde lijk werd vijf kilometer verderop op een vuilnisbelt aangetroffen.