FOK!radio: Singles liever op FOK! dan datingsite

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Wat doe je als single op internet. Je zou zeggen: naar een datingsite gaan en kijken of er iemand voor je tussen zit. Maar uit onderzoek van een site voor singles blijft dat ze liever naar online communities komen. Zo’n 82 procent van hen maakt deel uit van een of meer van deze sociale netwerken. Hoewel het vinden van een nieuwe liefde niet de hoogste prioriteit geniet zegt maar liefst 32 procent het prettiger te vinden om via een online community nieuwe mensen te leren kennen dan via een datingsite. Komen ze dan ook naar FOK!? En er zijn toch zoveel datingsites, waarom gaan ze daar niet heen dan? We vragen het vanavond aan de onderzoekster. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Wat doe jij als single of wat zou je doen als single? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Met de Olympisch Spelen, het EK voetbal en de Tour de France in het vooruitzicht kan FOK!sport de borst nat maken. Zijn ze er klaar voor? En wat zijn de verdere plannen nog met de sportsite? We vragen het aan SA Sj0rSz. Hij komt vanavond langs in de studio.

We kwamen twee weken meer te weten over Dirkh. Zo stuurt hij hele lieve kaartjes naar mede-FOK!kers die in het ziekenhuis liggen. Nu nam hij als columnist wraak, met name op Yvonne. Zij komt op haar beurt vanavond met een antwoord. Of ze Dirkh aan het huilen krijgt, hoor je dus vanavond. Natuurlijk hoor je ook het laatste nieuws over FOK!. Want er gebeurde de afgelopen week genoeg.

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.


Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!