Feyenoord onderhandelt met Gertjan Verbeek

Waarschijnlijk staat Gertjan Verbeek vanaf het komende seizoen aan het roer bij Feyenoord. De huidige trainer van SC Heerenveen heeft aangegeven dat een akkoord met de Rotterdammers nabij is.

Verbeek reageerde op een bericht in de zondageditie van De Telegraaf. "We zijn in gesprek met elkaar. Dat valt na dat stuk in de krant niet meer te ontkennen", aldus Verbeek. "We hebben inmiddels de oriënterende fase achter de rug. Het ziet er goed uit, beide partijen hebben de intentie om er samen uit te komen. Maar belangrijke details moeten we nog invullen, zoals de duur van het contract, het salaris en de samenstelling van de technische staf. Het gaat in elk geval de goede kant op."

Dat Feyenoord nog niet wil reageren op het nieuws is volgens Verbeek niet vreemd. "Ook Feyenoord is door dat verhaal in De Telegraaf in verlegenheid gebracht. We hadden deze zaak graag over het weekeinde heen willen tillen, omdat zowel Heerenveen als Feyenoord voor een belangrijke wedstrijd stond. Dat is helaas niet gelukt."

Het verdere verloop van de onderhandelingen is nog niet helemaal duidelijk. "Na het duel van Feyenoord zondag met FC Utrecht zullen we opnieuw even met elkaar praten. Dan spreken we af hoe we nu verder gaan. Van een presentatie op maandag in De Kuip weet ik nog niets."


Gertjan Verbeek
Gertjan Verbeek onderhandelt met Feyenoord

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK!Voetbalmanager!