FOK!radio: intellectuelen willen stukje FOK!

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Discussie voeren op niveau, zonder tussenkomst van betweterige MBO'ers die het smijten met non-argumenten tot een kunst hebben verheven. Dat willen de universitair opgeleiden onder ons graag. De volgers van het Wetenschappelijk Onderwijs (WO) willen liever met hun intelligentie in een apart subforum. Afgelopen week werd het idee voor een WO-forum gelanceerd. Goed idee of niet? Laat het weten via de Skype. Onze skypenaam is actionradiolive. De uitzending begint zoals altijd om 20:00 uur.

'Bagger, slotje, En verder hoef je je kop hier niet meer te laten zien, anders kom ik hem er persoonlijk afschoppen. Ga maar een hyves profiel openen.' Het zou zomaar een sluitpost kunnen zijn van Dirkh. De moderator van het Onzin-forum die bekend staat om zijn harde manier van modden is terug op zijn oude stek. Maar hoe is dat eigenlijk gegaan? Afgelopen zaterdag zei Yvonne in een extra uitzending van FOK!radio dat niet iedereen achter de schermen blij was met zijn aanstelling. De details hoor je vanavond. We bellen ook even met de nieuwe mod.

Dubbeldrank was afgelopen week ineens geen Site-admin van FOK!sport meer. Wat is er allemaal aan de hand? Dat vragen we aan hem zelf. Mocht je nog een ban hebben in IRC, dan kun je vanavond wellicht via de Skype vragen of hij je een unban geeft. Want Dubbeldrank is ook nog eens IRC-admin.

Afgelopen zaterdag maakte weblogster Twinky een diepe indruk op SunChaser. Eens even met haar bellen om een afspraak te maken wanneer ze naar de studio komt.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen met Yvonne en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.