Patch tegen seks in GTA: San Andreas uitgebracht

Icoon Games nieuwsGamers kunnen zich nu eindelijk weren tegen alle immorele schunnigheid die present is in de PC versie van Grand Theft Auto: San Andreas. Rockstar Games, de maker van GTA:SA, heeft namelijk een patch gereleased voor deze game, die naast dat het een paar bugfixes bevat ervoor zorgt dat de beruchte Hot Coffee-mod niet meer werkt.

De Hot Coffee-mod is een mod die wanneer opgezocht, gedownload en geïnstalleerd een seks minigame unlockt binnen de game. Iets dat voor veel ophef zorgde in de Verenigde Staten, waar onder meer senator Hillary Clinton op het standpunt staat dat het doodknuppelen van politieagenten wel geschikt is voor 17-jarigen, maar soft-core seks-scenes niet. Hierdoor werd de rating van GTA:SA aangepast van Mature naar Adult Only, wat als gevolg had dat GTA:SA uit de schappen van onder andere grote warenhuizen gehaald werd.

Gamers die de Hot Coffee mod al geïnstalleerd hebben zullen de game opnieuw moeten installeren om vervolgens de patch toe te passen. Doet men dit niet dan zal het zorgen voor bugs tijdens het spelen.

GTA Hot Coffee Mod
Rockstar heeft een patch uitgebracht tegen deze schunnigheid

-
Het laatste gamenieuws lees je uiteraard op FOK!games!!