Taartendief eet zich letterlijk klem

Een onbekende FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

IcoonEen Roemeense dief zag zijn gulzigheid wel heel snel afgestraft worden. Hij kwam, na zich te goed te hebben gedaan aan de lekkernijen in een taartenwinkel bij de stad Fagaras, vast te zitten in een raam toen hij uit de winkel probeerde weg te komen.

De dief bezocht de winkel aanvankelijk beroepsmatig. Na zijn "werk" gedaan te hebben, hij had een bedrag van omgerekend 375 euro uit de kassa gegrist, kreeg hij trek van al het lekkers dat in de winkel lag. Hij kon de verleiding niet weerstaan en deed zich te goed aan enkele taarten. Nadat de 140 kilo zware man zijn buikje rond gegeten had probeerde hij de winkel te verlaten door uit een raam te klimmen. Daarbij kwam de dief echter klem te zitten.

"Ik vond een hoop lege taartverpakkingen op de vloer, en toen zag ik een paar opgezwollen dikke benen uit het raam bengelen", zo beschreef Vasile Mandache, de winkelier, hetgeen hij de daaropvolgende ochtend aantrof. Eenmaal buiten keek hij de persoon, aan wie de benen toebehoorde, in de ogen. "Ik kreeg de slappe lach en belde al mijn vrienden op om te komen kijken voordat we de politie belden. Het was hilarisch." Of de dief het ook hilarisch vond valt overigens te bezien.

Taartenwinkel
Inbreken in een taartenwinkel: voor gulzige dieven een riskante klus