Man verkrachtte tieners

Icoon misdaad nieuws Een 23-jarige man uit Dordrecht heeft bekend vier verkrachtingen te hebben gepleegd. Ook gaf hij twee aanrandingen toe. Hij verkrachtte onder meer een veertienjarig meisje en randde een veertienjarige aan. De politie sluit niet uit dat hij meer slachtoffers heeft gemaakt.

Halverwege maart legde de Politie Zuid-Holland-Zuid een verband tussen enkele zedenzaken. Die waren vanaf de zomer in 2004 gepleegd. Vanaf dat moment was de recherche extra alert. Op vijf april werd de serieverkrachter op heterdaad betrapt en gearresteerd. Toen volgde hij een vijftienjarig meisje op de fiets en riep hij seksueel getinte opmerkingen; waarna hij haar onzedelijk betastte.

De man verkrachtte in juni 2004 een negentienjarige in een kelderbox. Op 31 augustus 2004 werd door de man op de Constantijn Huijgenslaan in Papendrecht een 14-jarig meisje uit Papendrecht aangerand. Een paar maanden later, op 12 november 2004, verkrachtte hij op de Abraham Kuijperweg een zestienjarig meisje uit Dordrecht. Zij fietste die avond naar huis en werd vervolgens door de man in de bosjes verkracht.

Ook verkrachtte hij op dinsdagavond 16 november 2004 een 20-jarige vrouw uit Papendrecht. Zij was aan het skeeleren. In februari van dit jaar verkrachtte hij een meisje van veertien, dat op weg was naar school.

De zaken zorgden voor veel beroering. Onder andere Opsporing Verzocht en 'Meldkamer' van SBS besteedden er meermaals aandacht aan.