Man verbergt blok hout in haar om aangenomen te worden

In India is een man gearresteerd omdat hij een blok hout in zijn haar verborgen had. Dit had hij gedaan omdat er een minimum lengte vereist is om in dienst te kunnen treden bij de politie van Mumbai, en hij graag aangenomen wilde worden.

Bij de meting was Gajendra Kharatmal precies de vereiste 1,60 meter lang. Een examinator van de Maharashtra Public Service Commission in Mumbai zegt: "We vroegen hem nog een keer bij de meter te staan. De tweede keer voelden we iets hards verborgen in zijn haar en ontdekten een stuk hout". Kharatmal is daarna gearresteerd wegens fraude en is onder borgtocht gesteld.


Politiewoordvoerder Aka Kaiser verklaart: "Hij heeft vorig jaar de examens afgenomen, en is zelfs door de schriftelijke testen gekomen. Functionarissen van de MPSC hebben de sollicitatie desondanks afgewezen omdat hij vijf centimeter korter was dan wat vereist was".

"Bij zijn tweede poging was Kharatmal zich er van bewust dat hij voor dezelfde reden afgewezen zou worden. Om toch geselecteerd te worden had hij deze truuk bedacht".