Man rijdt opzettelijk twee vrouwen dood

Een 69-jarige man uit Florida, Verenigde Staten, is met zijn pick-uptruck het huis van zijn ex-vrouw binnen gereden. Kort daarna reed hij zijn voormalige echtgenote en haar moeder aan, waardoor beiden zijn overleden.

De man had eerst een grote ravage aangericht, waardoor de vrouw en haar moeder probeerden te vluchten. Hij volgde ze vervolgens met zijn wagen en reed eerst over zijn ex-vrouw heen en enkele momenten later over zijn voormalige schoonmoeder.

Volgens de lokale politie had hij zijn daad goed voorbereid omdat hij met touw zijn airbag dichtgebonden had, zodat deze na de klap niet naar buiten zou komen.

Een buurman, die de klap had gehoord en naar buiten snelde, dacht dat iemand de macht over het stuur had verloren: " Toen ik naar buiten kwam, zag ik wat er was gebeurd en zag ik de lichamen liggen, het is waanzin ". Toen hij probeerde de aangereden vrouwen te helpen werd hij door de dader met een pistool bedreigd. Ook het ambulancepersoneel dat hulp kwam verlenen werd door de man bedreigd. Kort nadat hij probeerde te vluchten is hij aangehouden. Volgens de lokale rechtbank waren de dader en zijn ex-vrouw eerder deze maand gescheiden.