Moeder eist toegang tot zwembad

Arno, Klauwtje, Relativeer nou eens en Brrt hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 46-jarige moeder en haar man hebben gisteravond een gratis zwemfestijn opgeëist. Het echtpaar met twee kinderen in de leeftijd van acht en elf jaar hadden kaartjes gewonnen voor 'Tropicana' in Rotterdam. Het gezin arriveerde echter twee uur te laat. Hen werd zodoende de gratis toegang tot het zwembad ontzegd.

De moeder werd hierop zo kwaad dat ze gewoon door de controle heen liep, zich omkleedde en in het water sprong. Toen de badmeester in de gaten kreeg wat er aan de hand was, zette hij de achtervolging in. Dit zorgde voor veel geplons en gespetter in diverse baden. Op een gegeven moment ontstond er een worsteling met de badmeester. Even later wist de inmiddels gealarmeerde politie de vrouw onder conrole te krijgen. De agenten voerden haar af naar de kleedkamer.

De 47-jarige echtgenoot werd hierop zo boos dat de politie pepperspray moest gebruiken om hem tot rust te brengen. Vervolgens begon de vrouw om zich heen te slaan, te bijten en te schoppen. Het gezin werd overgebracht naar het politiebureau. Rond middernacht mochten ze naar huis.