Nederlands Leesvaardigheid door Demon-X

Eindexamens 2003Net als in vorige jaren zijn we bij FOK! heel benieuwd daar de belevenissen van exmenkandiaten. Iedereen die aan het Centraal Schriftelijk Eindexamen meedoet is daarom ook van harte uitgenodigd een leuk stukje over een gedaan examen te schrijven. Demon-X deed dat ook en stopte zijn verhaaltje in de examensubmit.
M'n eerste examen ooit!
nou ja op m'n bromfietscertificaat na dan.

Zo zenuwachtig als het maar kan ga ik naar bed... ok bank dan aangezien ik anders de subs in de anime niet kan lezen. Ik zet m'n wekker om half negen zodat ik geruime tijd heb voor m'n ontbijt.

Om 7.55u word ik al wakker.... en draai me nog eens om. *Beep! Beep!* MEP! Vooruit, ik ben wakker.
Om de een of andere reden heb ik geen gevoel meer in m'n linkerarm maar dat wordt snel vervangen door een stekelige pijn in m'n rechterhand. Ik pak met m'n linkerhand wat klere en ga douchen...KOUD! de cv is weer es uitgevallen Als ik de douche uitstap om dat apparaat te resetten stoot ik me op de terugweg immens hard tegen het muurtje van de wastafel aan

Na de 's ochtendse kwelling pak ik m'n spullen bij elkaar en zet ze vast bij de brommer, M'n broer is laatst m'n verzekeringsplaatje kwijtgeraakt dus met mijn scooter die 80+ rijd kan ik al niet gaan dus leen ik maar de boxer2 van m'n broer die net de 45 haalt Ik ontbijt wat en ga m'n moeder vervelen want ik heb verder nix te doen.
Veel te vroeg vertrek ik dan maar (op aandringen van mijn moeder) met die trage bak en besluit maar es de lange route te neme en ga bij Gronsveld rechtsaf, STOM! Heb ik net die vette inval in vinkeslag gemist! *zucht* In ieder geval kom ik als eerste aan maar ik zet m'n tas nog niet neer of de volgende komen al, net zo zenuwachtig als ik ben.
Ik lul wat en ga we gaan samen mijn broer (FLaPPie HeT KoNijN) z'n brommer uitlachen terwijl ik Sander uitlach omdat mijn scoot zijn ditech eruitrijd

Een kwartier voor aanvang melden in de aula, ik krijg examennummer 0007, w00t! Na het standaard gerommel krijgen we de blaadjes en kunnen we beginnen. De tekst was makkelijk, de vragen waren duidelijk en te tijd vloog voorbij.
Viel toch best wel mee
Nog even bij de brommers napraten en op huis aan en de antwoorden gecontroleerd via een handige link van FOK!. Ik heb 33 van de 46 goed, een 7.2 dus. Niet slecht aangezien k alleen maar een 3.9 nodig had

Nou morgen Engels, makkie want ik heb maar een 2.2 nodig
Veel suc6 nog iedereen met de examens.